Voimavalmentaja Heli Vienonen

Heli Vienonen

 Olen Heli, Personal Trainer, BioPrint valmentaja ja Active  Release, sekä Dry Needling -terapeutti. Liikunnalliseen  perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kolme jo lähes aikuista  nuorta.

 Peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja ja olen työskennellyt  pitkään ennaltaehkäisevän terveydenhuollon parissa sekä j  julkisella että yksityisellä sektorilla. Näissä tehtävissä olen  kohdannut usein ihmisiä, joiden aineenvaihdunta on heikentynyt  vääränlaisen harjoittelun ja erilaisten ihmedieettien vuoksi.

 Olen työni parissa nähnyt myös laajan kirjon muita t  terveysongelmia, joita ihmiset ovat tahattomasti,  tietämättömyyttään itselleen aiheuttaneet. Usein syynä ovat  olleet ilman ammattilaisen opastusta suoritetut dieetit tai  huonosta ergonomiasta sekä liikkeiden vääränlaisesta suorittamisesta johtuvat ongelmat.

Työssäni olen myös oppinut, että yleiset ruokavalio- ja liikkumissuositukset eivät sovi kaikille, vaan jokainen tarvitsee henkilökohtaisesti räätälöidyn ohjelman saavuttaakseen tavoitteensa. Pystyäkseni palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla, olen hankkinut lisäkoulutusta alan kansainvälisiltä edellä kävijöiltä sekä ravitsemukseen että pehmytkudosten mobilisaatioon liittyen. Pyrkimyksenäni on aktiivisesti hankkia lisää tietoa ja kehittää itsenäni, jotta voin taata sinulle parhaat mahdollisuudet terveeseen ja kivuttomaan elämään. Tavoitteenani on avustaa sinua voimaan hyvin, pysymään terveenä ja siinä sivussa saavuttamaan unelmiesi vartalon.

Vahvuuksiani ovat pitkä työkokemus terveydenhuollon parissa ja laaja-alainen näkemys kehon eri ongelmista. Uskon, että pystyn tarjoamaan sinulle avaimet kaikin puolin terveempään elämään.

Voit olla minuun suoraan yhteydessä sähköpostitse heli.vienonen@gmail.com tai p. 040 864 9954

Käy tutustumassa Helin kotisivuihin www.helivienonen.fi