PT Janna Saren

PT Janna

Hei kaikki!

Olen Janna 36v ja keskityn Vivalla lähinnä yksilölliseen ohjaukseen (Personal Training) mutta ohjaan myös erilaisia kursseja yms.Pohjakoulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK (Haaga-Helia Vierumäki, Valm. 2007) ja suuntauduin kunto- ja terveysliikuntaan. Valmistumiseni jälkeen olen paitsi työskennellyt liikunta-alalla erittäin laaja-alaisesti, myös suorittanut lukuisia erilaisia lyhytkursseja ja pidempiäkin koulutuksia liikunnan ja hyvinvoinnin saralla. Personal Training on kuulunut olennaisena osana työhöni jo yhdeksän vuotta.Toimin myös liikunta-alan näyttötutkintomestarina Kisakallion Urheiluopistolla, jossa toimin myös tuntiopettajana ja olen mukana erilaisissa pilottihankkeissa sekä toimin mentorina Urheiluopistojen Personal Training 6kk valinnaiskurssilla, joka on osa laajempia liikunta-alan koulutuskokonaisuuksia. 

Oma lajitaustani on vahvimmin koripallossa mutta olen harrastanut myös mm. judoa, jujutsua, sulkapalloa ja rakastan uimista. Paitsi että olen liikunnanalan ammattilainen, olen myös kahden kouluikäisen vilkkaan lapsen vilkas äiti, yrittäjän vaimo ja kaikki perheessämme harrastavat paljon erilaisia asioita. Täten ymmärrän että elämässä on muitakin aikaa ansaitsevia asioita kuin treenaaminen sekä toisaalta myös aikatauluttamisen ja palautumisen tärkeyden! Usein parasta on puutarha- ja kasvihuonetöiden jälkeen käpertyä sohvalle koiriemme kanssa.Kohtaan asiakkaat aina yksilöinä ja kaiken lähtökohta on asiakkaan oma tavoite, motivaatio ja elämäntilanne. Lisäksi haluan sytyttää asiakkailleni liikkumisen ja kokonaisuudessaan terveellisten elämäntapojen mukanaan tuoman hyvän ja energisen olon! 

Mikäli tarvitset apuja tai tukea omiin treeneihisi, älä epäröi olla yhteydessä ja sovitaan aika ensitapaamiseen, joka menee ihan vain jutellessa eikä velvoita sinua mihinkään. Asiakkaideni mukaan minua on ilokseni kuulemma "erittäin helppo lähestyä".

PT TUNTI / KUNTOSALIOHJAUS 89€

3kk PT-paketti (12 tapaamista) 75€/h (yht. 900€)


-Janna Sarén
GSM 040 7028007
janna@vivaclub.fi