Voimavalmentaja Heli Vienonen

 

Heli

Olen Heli, Personal Trainer, BioPrint valmentaja ja Active Release, sekä Dry Needling -terapeutti. Liikunnalliseen perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kolme jo lähes aikuista nuorta.

Peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja ja olen työskennellyt pitkään ennaltaehkäisevän terveydenhuollon parissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Näissä tehtävissä olen kohdannut usein ihmisiä, joiden aineenvaihdunta on heikentynyt vääränlaisen harjoittelun ja erilaisten ihmedieettien vuoksi.

Olen työni parissa nähnyt myös laajan kirjon muita terveysongelmia, joita ihmiset ovat tahattomasti, tietämättömyyttään itselleen aiheuttaneet. Usein syynä ovat olleet ilman ammattilaisen opastusta suoritetut dieetit tai huonosta ergonomiasta sekä liikkeiden vääränlaisesta suorittamisesta johtuvat ongelmat.

Työssäni olen myös oppinut, että yleiset ruokavalio- ja liikkumissuositukset eivät sovi kaikille, vaan jokainen tarvitsee henkilökohtaisesti räätälöidyn ohjelman saavuttaakseen tavoitteensa. Pystyäkseni palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla, olen hankkinut lisäkoulutusta alan kansainvälisiltä edellä kävijöiltä sekä ravitsemukseen että pehmytkudosten mobilisaatioon liittyen. Pyrkimyksenäni on aktiivisesti hankkia lisää tietoa ja kehittää itsenäni, jotta voin taata sinulle parhaat mahdollisuudet terveeseen ja kivuttomaan elämään. Tavoitteenani on avustaa sinua voimaan hyvin, pysymään terveenä ja siinä sivussa saavuttamaan unelmiesi vartalon.

Vahvuuksiani ovat pitkä työkokemus terveydenhuollon parissa ja laaja-alainen näkemys kehon eri ongelmista. Uskon, että pystyn tarjoamaan sinulle avaimet kaikin puolin terveempään elämään.

Voit olla minuun suoraan yhteydessä sähköpostitse heli.vienonen@gmail.com tai p. 040 864 9954

 

 

 

 

 

Viva! Wellness Club Oy        Puh. 046 878 2800        info@vivaclub.fi        Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula, Hyryl�
   © Viva! Wellness Club 2018 | Y-tunnus 2173266-5
Powered by NettiSite