Vivan etiketti

1. Vedä avainkortti aina vastaanotolla sijaitsevasta laitteesta. Vierailijoiden tulee täyttää vastaanotossa vierailijalomake.

2. Pyyhi lämmittelylaitteet aina käytön jälkeen siihen tarkoitetulla desinfiointiaineella.

3. Palauta liikuntavälineet käytön jälkeen takaisin paikoilleen.

4. Anna kaikille mahdollisuus käyttää kuntosalilaitteita. Vapautathan laitteen toisten käyttöön taukosi ajaksi.

5. Alle 12 vuotiaat eivät saa turvallisuussyistä liikkua kuntosalitilassa.

6. Varaathan lapsellesi aina hoitopaikan etukäteen. Varauksista voit lukea lisää täältä. Lapsi voi leikkiä MiniVivassa oman vanhemman vastuulla lastenhoitoaikojen ulkopuolella.

7. Pukuhuoneen kaapit ovat tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön on kielletty. Kysy pukukaappi vuokrausmahdollisuutta vastaanotosta.

8. Klubin tilat ovat käytettävissä klo 05-23.00 välisenä aikana. Huolehdithan, että poistut klubilta klo 23.00 hälytysjärjestelmän päällekytkeytymisen vuoksi.

9. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Klubi ei vastaa jäsenten omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta klubin tiloissa tai sen alueella.

10. Viva! Wellness Club ei vastaa jäsenten tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä jäsenille tai vierailijoille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta oman tai toisen asiakkaan toiminnasta.

11. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Viva! Wellness Clubin tuottamiin palveluihin.


Mukavaa treeniä!

 

 

Viva! Wellness Club Oy        Puh. 046 878 2800        info@vivaclub.fi        Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula, Hyryl�
   © Viva! Wellness Club 2018 | Y-tunnus 2173266-5
Powered by NettiSite